Nie jestem pewna czy dział dobry (nie ma problemów), ale niestety nie wiem jak się zarejestrować, wpisywanie nicku z dopiskiem _F nie działa, a na stronce nigdzie nie ma rejestracji do gry...
Sposób _F _M jest stosowany na tym serverze..Jeśi nie udało ci się zarejestrować to znaczy że albo wtedy gdy chciałaś server był off albo popełniłaś literówkę.
Readelle, wiesz co? nie polecam Ci tego serwera. ChristmasRO to prawie to samo jednak stoi od rana do wieczora, jedyny minus to to, iż stoi na Hamachi. A oto stronka * Musisz się zalogować aby zobaczyć linki * Serw jest lepszy od TenshiRO. Pozdrawiam.
Elvandir , ostrzegam cię , że jeśli będziesz na forum tego serva reklamował inny to cie kiedyś warn a potem ban spotka..
Używam tego konta usera ale nie martw się , znam passy do konta admina..
Nie obchodzi mnie czy dostanę bana czy nie. =] Ja tylko mówię prawdę, a i tak nikt nie będzie grał na servie który prowadzi "dziecko" i, które wszystko psuje na servie, tak jak wtedy kiedy Maruder nic o tym nie wiedział, a ty cały serv zepsułeś, a później na niego składałeś, chociaż to była twoja robota. =]
Poza tym ja nie wiem człowieku po co jeszcze się wysilasz, ja bym już dawno zamknął ten serv wiedząc, że nikt na takim servie nie będzie grał. =]] Pozdro. ;] I tobie proponuję to samo. =]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]][[[[[[]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]][[[[[[[[]]
Najpierw zobacze jak jest na ChRO, ale wpierw musi przyjechać do mnie serwis mojego dostawcy internetu, bo ostatnio zamiast 2Mbps mam około 130Kbps :/, co można było zobaczyć gdy grałam... .
PS To że serwer stoi od 13 to raczej nie wada, taki Dark stoi od kilku lat i zaczął (sic! dopiero teraz, liczyłam że nastąpi to wcześniej) umierać, choć może to nie jest nalepsze porównanie.
@Readelle
No, ale wiesz ChristmasRO jest 100 razy lepszy od tego i gra tam zapewne i będzie grać więcej ludzi niż tu. =o Więc polecam Ci bardziej ChristmasRO.. No chyba, że wolisz grać na servie, który się tydzień nie utrzyma, a GM wszystko zepsuje, tak jak to było poprzednio. =)
Wysłany: 2009-03-08, 16:36
Też polecam ci SnowRO (czyli christmasRO), TenshiRO to żal, pozdrawiam PodeszłegoWWiekuMino.
Nie możesz pisać nowych tematów Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum