tenshiro.forumowisko.net Strona Główna tenshiro.forumowisko.net
Forum Serwera TenshiRO !

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  DownloadDownload
Reklama

Najlepszy humor w sieci !!!

Poprzedni temat «» Następny temat
Readelle 

Wysłany: 2009-03-03, 10:08   Rejestracja  

Nie jestem pewna czy dział dobry (nie ma problemów), ale niestety nie wiem jak się zarejestrować, wpisywanie nicku z dopiskiem _F nie działa, a na stronce nigdzie nie ma rejestracji do gry...

GM Mino 

Wysłany: 2009-03-04, 15:52     

Sposób _F _M jest stosowany na tym serverze..Jeśi nie udało ci się zarejestrować to znaczy że albo wtedy gdy chciałaś server był off albo popełniłaś literówkę.

Elvandir

Wysłany: 2009-03-04, 16:37     

Readelle, wiesz co? nie polecam Ci tego serwera. ChristmasRO to prawie to samo jednak stoi od rana do wieczora, jedyny minus to to, iż stoi na Hamachi. A oto stronka * Musisz się zalogować aby zobaczyć linki * Serw jest lepszy od TenshiRO. Pozdrawiam.

Elvandir

Wysłany: 2009-03-04, 16:44     

A i jeszcze zapomniałem dodać, że GM to dziecko, które nie umie prowadzić serwera. =]

Elvandir

Wysłany: 2009-03-04, 16:46     

A ten serwer dopiero gdzieś od 13 stoi. =)

GM Mino 

Wysłany: 2009-03-06, 15:32     

Elvandir , ostrzegam cię , że jeśli będziesz na forum tego serva reklamował inny to cie kiedyś warn a potem ban spotka..
Używam tego konta usera ale nie martw się , znam passy do konta admina..

Elvandir

Wysłany: 2009-03-06, 16:03     

Nie obchodzi mnie czy dostanę bana czy nie. =] Ja tylko mówię prawdę, a i tak nikt nie będzie grał na servie który prowadzi "dziecko" i, które wszystko psuje na servie, tak jak wtedy kiedy Maruder nic o tym nie wiedział, a ty cały serv zepsułeś, a później na niego składałeś, chociaż to była twoja robota. =]

Elvandir

Wysłany: 2009-03-06, 16:08     

Poza tym ja nie wiem człowieku po co jeszcze się wysilasz, ja bym już dawno zamknął ten serv wiedząc, że nikt na takim servie nie będzie grał. =]] Pozdro. ;] I tobie proponuję to samo. =]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]][[[[[[]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]][[[[[[[[]]

Readelle 

Wysłany: 2009-03-06, 17:15     

serwer był poprostu off

GM Mino 

Wysłany: 2009-03-06, 17:23     

Wysilam się po to bo widzę w tym servie jakieś tam szansę zostania dobrym,
Readelle a ty który server byś wybrała..?

Readelle 

Wysłany: 2009-03-06, 20:24     

Najpierw zobacze jak jest na ChRO, ale wpierw musi przyjechać do mnie serwis mojego dostawcy internetu, bo ostatnio zamiast 2Mbps mam około 130Kbps :/, co można było zobaczyć gdy grałam... .

PS To że serwer stoi od 13 to raczej nie wada, taki Dark stoi od kilku lat i zaczął (sic! dopiero teraz, liczyłam że nastąpi to wcześniej) umierać, choć może to nie jest nalepsze porównanie.

Elvandir

Wysłany: 2009-03-07, 09:06     

@Readelle
No, ale wiesz ChristmasRO jest 100 razy lepszy od tego i gra tam zapewne i będzie grać więcej ludzi niż tu. =o Więc polecam Ci bardziej ChristmasRO.. No chyba, że wolisz grać na servie, który się tydzień nie utrzyma, a GM wszystko zepsuje, tak jak to było poprzednio. =)

Bella
Gość
Wysłany: 2009-03-08, 16:36     

Też polecam ci SnowRO (czyli christmasRO), TenshiRO to żal, pozdrawiam PodeszłegoWWiekuMino.

Odpowiedz do tematu